Dineren

Geachte gast,
Update 04/06/2021

Unia12 is weer geopend voor lunch, borrel en diner. Tegenwoordig ook inderdaad voor de lunch vanwege de beperkte capaciteit, zodat we het gastenbezoek kunnen spreiden over de hele dag.  Voor het diner hanteren we natuurlijk wel ons motto dat dineren een avondbesteding is en u zo lang mag blijven zitten als u wil.

Reserveren is tegenwoordig verplicht en ook ten zeerste aan te raadden om dit zo vroeg mogelijk te doen. Bij de reservering geeft u ook de menukeuze door, zodat u niet de kaart van andere gasten nogmaals in handen krijgt.
Ook zal u enkele korte formele vragen krijgen om zeker te zijn van de veiligheid van uzelf en andere gasten.

Reserveert u ruim van te voren, dan heeft u extra voordeel, want dan kunt u ook onze specials bestellen die we buiten de menukaart serveren.

Dineren in Leeuwarden bij Unia 12. We serveren onze gebruikelijke wisselende menukaart van 3 of 4 gangen samen met een aparte lunchkaart. Wij hebben ons erin gespecialiseerd om u advies te geven over drank/spijs combinaties. Met meer dan dertig wijnen die per glas worden geserveerd is er volop keuze. Na het diner verzorgen we graag uw speciale koffie, single malt whisky (25 soorten) of uw port met een heerlijk stuk kaas.

Het systeem van de menukaart werkt als volgt: De prijs van uw 3 of 4 gangen menu is €15,75- en €19,-. U kiest de gerechten die u lekker vindt. Wanneer er een extra prijs bij een gerecht staat, wordt deze bij de menuprijs opgeteld.

Bezorgen en afhalen is nog steeds mogelijk. We wisselen onze kaart regelmatig en niet ieder gerecht is geschikt voor bezorging. Dit regelen we dus graag met telefonisch overleg.